Βρεφικός Ύπνος | Το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα;
Κοινοποίηση:
μαλακά κουκλάκια με συσκευές που αναπαράγουν το χτύπο της καρδιάς της μητέρας, (όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα), λευκούς ήχους (οικείους στο μωρό μέσα απο τη μήτρα zazu

Πάνω από το 65% των νεογέννητων παιδιών υποφέρουν από κολικούς.

Oι γονείς υποφέρουν ακόμα πιο πολύ γιατί δεν μπορούν να βοηθήσουν τα μωρά τους να κοιμηθούν εύκολα.

Για να απαλύνουν τους κολικούς του μωρού, στρέφονται και καταφεύγουν σε σπιτικές λύσεις για να τους σταματήσουν.

Τα μωρά έχουν θέματα αισθητηριακής ολοκλήρωσης μόλις γεννιούνται και μπορεί να είναι κυκλοθυμικά, απρόβλεπτα, μπορεί απροσδόκητα αρχίσουν να κλαίνε, να έχουν προβλήματα ύπνου, χαλάρωσης, να κοιμούνται λίγο ή να ξυπνούν τη νύχτα.

Τελικά, όλοι φτάνουμε στο ίδιο αποτέλεσμα με τους λευκούς ήχους και έτσι ψάχνουμε να βρούμε μπαλαντέζα ώστε να συνδέσουμε το μπιστολάκι των μαλλιών, τον απορροφητήρα, την ηλεκτρική σκούπα κλπ. δίπλα στο μωρό αφού οι λευκοί ήχοι που παράγουν οι παραπάνω συσκευές μοιάζουν με εκείνους της μήτρας.

Οι λευκοί ήχοι και οι χτύποι της καρδιάς είναι το φυσικό ακουστικό περιβάλλον για τα νεογέννητα παιδιά

αφού το θυμούνται από τη μήτρα της μητέρας τους. Το μόνο άλλωστε που μπορούν να ακούσουν είναι οι λευκοί ήχοι.

Τα λούτρινα κουκλάκια νανουρίσματος της Ζazu είναι απαλά, πλενόμενα και διαθέτουν αποσπώμενη συσκευή αναπαραγωγής μελωδιών, λευκών ήχων και χτύπων καρδιάς που ενεργοποιούνται χάρις στον αισθητήρα ήχου που διαθέτουν. Εσείς δεν χρειάζεται να μεταβείτε στο μουσικό χειριστήριο ώστε να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή των ήχων και των μελωδιών, απλά ανακινήστε το μαλακό λούτρινο και εκείνο θα αρχίσει να παίζει το τελευταίο τραγούδι που έχει επιλεγεί.

Το μωρό σας ξυπνάει τη νύχτα, Βρεφικός Ύπνος

X