Βρεφικός Ύπνος | Γιατί να επιλέξετε τα λούτρινα Λευκών Ήχων της Zazu για τα μωρά;
Κοινοποίηση:
zazu Διάσημα Λούτρινα κουκλάκια για όνειρα γλυκά! Κοιμίζουν ακόμα και τα πιό ανήσυχα μωράκια.

Ένα μωρό μπορεί να είναι κυκλοθυμικό και να ξεκινάει δίχως προφανή λόγο να κλαίει. Άλλα μωρά, μπορεί να σας δυσκολεύουν πολύ να κοιμηθούν ή να κοιμούνται λίγο με αποτέλεσμα να σας ξυπνούν τη νύχτα.

Τα λούτρινα ζωάκια της ZAZU υπόσχονται να βρίσκονται κοντά στο μωρό σας με σκοπό να το χαλαρώνουν τόσο κατά τη διάρκεια της νύχτας όσο και της ημέρας. Αυτό επιτυγχάνεται χάρις στον ενσωματωμένο και αποσπώμενο ακουστικό αισθητήρα ήχου, που ενεργοποιείται με το κλάμα του βρέφους αναπαράγοντας έτσι λευκούς ήχους (οικείους στο μωρό μέσα από τη μήτρα), τον χτύπο της καρδιάς της μητέρας (όπως ακούγεται σε ένα υπερηχογράφημα) και μελωδίες νανουρίσματα.

Διαβάστε παρακάτω, τους 20 λόγους για τους οποίους τα

λούτρινα κουκλάκια νανουρίσματος της Zazu

αποτελούν το καλύτερο δώρο που μπορείτε να προσφέρετε στο μωρό σας αλλά και σε εσάς την ίδια.

Πιο αναλυτικά:

  1. Αποκοιμίζουν εύκολα το μωρό σας και του χαρίζουν ήρεμο ύπνο, σε λίγα μόλις λεπτά.
  2. Τα συνιστούν οι περισσότεροι ειδικοί παγκοσμίως.
  3. Η προσομοίωση του χτύπου καρδιάς και των λευκών ήχων, παραπέμπει στο περιβάλλον που βιώνει το βρέφος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μέσα στη μήτρα δημιουργώντας ένα αίσθημα μητρικής ασφάλειας, που τα βοηθά να αποκοιμηθούν ήρεμα.
  4. Καλύπτουν άλλους θορύβους που τυχόν να προκληθούν όπως κλείσιμο πόρτας, φωνές, χτυπήματα, πιάτα, κόρνες κλπ. οι οποίοι πιθανόν να τα τρομάξουν κατά τη διάρκεια της ημέρας/νύχτας.
  5. Είναι αποτελεσματικά στον ύπνο των μωρών, αφού το 80% βρεφών αποκοιμιέται στο πρώτο μόλις πεντάλεπτο.
  6. Βοηθούν πολύ και τα ανήσυχα μωρά που υποφέρουν συχνά από ενοχλήσεις όπως κολικούς η άλλες βρεφικές αιτίες.
  7. Με την αυτόματη ενεργοποίηση των λευκών ήχων, χτύπων καρδιάς και μελωδιών με το κλάμα του μωρού, σας βοηθούν να κοιμάστε και εσείς λίγο περισσότερο τα βράδια.
  8. Πλέον, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείται μεθόδους προσομοίωσης των λευκών ήχων, όπως πιστολάκια μαλλιών, απορροφητήρες, ηλεκτρικές σκούπες και άλλες συσκευές με λευκούς θορύβους.
  9. Είναι πολύ μαλακά και φιλικά προς το παιδί αφού κατασκευάζονται με ασφαλή υλικά.
  10. Η συσκευή – αισθητήρας ήχου είναι αποσπώμενη από το σώμα του λούτρινου, χωρίς καλώδια ώστε να μπορείτε να πλένετε το κουκλάκι όποτε εσείς το κρίνεται απαραίτητο.
  11. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε την συσκευή λευκών ήχων τόσο στη κούνια του μωρού ή και στο καρότσι κατά τη διάρκεια της βόλτας χωρίς να έχετε μαζί σας το λούτρινο κουκλάκι.
  12. Η σύγχρονη συσκευή λευκών ήχων και μελωδιών είναι Γερμανικού σχεδιασμού και είναι πολύ εύκολη στη χρήση.
  13. Τα λούτρινα κουκλάκια νανουρίσματος της Zazu είναι κατάλληλα για νεογέννητα από 0+ έως 36 μηνών τουλάχιστον. Μετά τους 36 μήνες συνήθως δεν τα αποχωρίζονται.
  14. Η αναπαραγωγή των λευκών ήχων και μελωδιών ενεργοποιείται ή απενεργοποιείται με τη κίνηση του λούτρινου.
  15. Μπορείτε να επιλέξετε από την αποσπώμενη συσκευή του αισθητήρα αν η αναπαραγωγή των ήχων θα ενεργοποιείται με το κλάμα του μωρού ή όχι.
  16. Μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση της συσκευής στο επιθυμητό επίπεδο, ανάλογα με την απόσταση της συσκευής από το βρέφος και το ηχητικό εξωτερικό περιβάλλον.
  17. Δεν έχουν καθόλου επικίνδυνες εκπομπές όπως τα κινητά, τα router, wifi ή τα laptop.
  18. Μπορείτε να τα βρείτε σε μεγάλη ποικιλία από πανέμορφα minimal ζωάκια.
  19. Μωρά που κοιμούνται πιο σωστά, αναπτύσσονται πιο σωστά.
  20. Είναι παγκοσμίως τα πιο value for money λούτρινα νανουρίσματος αφού δίνουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα στην ίδια κατηγορία τιμής με άλλες συσκευές λευκών ήχων.

Τα λούτρινα ζωάκια νανουρίσματος της Zazu αποτελούν σίγουρα το πιο ιδανικό δώρο και για τη νέα μαμά στο μαιευτήριο.

Θα τα βρείτε ηλεκτρονικά πατώντας εδώ  ή σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο ή στα ράφια των συνεργαζόμενων βρεφικών καταστημάτων, όπως για παράδειγμα σε όλα τα mothercare.

Γιατί να επιλέξετε τα λούτρινα ζωάκια Λευκών Ήχων Zazu για τα μωρά

X