Μετά την αποστολή της παραγγελίας μέσω του e-shop μας, ο πελάτης λαμβάνει ένα μήνυμα εντός 24 ωρών για την δρομολόγηση της παραγγελίας του.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΤΤΙΚΗ

Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) σε περιοχές του Νομού Αττικής γίνονται μέσω των εταιρείων Trans All Space Courier (http://www.tascourier.gr) και ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (https://www.elta-courier.gr/portaporta). Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εντός Αττικής είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. με ελάχιστη χρέωση 4,7 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2,5kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2,5kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά. Για αγορές άνω των 99 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων (μικρού όγκου) στις περιοχές εκτός Αττικής γίνονται μέσω των εταιριών Trans All Space Courier (http://www.tascourier.gr) και ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (https://www.elta-courier.gr/portaporta). Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Αττικής είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων από την εταιρεία μεταφοράς. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και διαμορφώνονται κατόπιν υπολογισμού, με ελάχιστη χρέωση 4,7 ευρώ για παραγγελίες βάρους έως 2,5kg. Για παραγγελίες βάρους άνω των 2,5kg, τα έξοδα αποστολής καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με τις εταιρίες μεταφορών και θα ενημερώνεστε σχετικά. Τέλος, για αγορές άνω των 99 ευρώ, τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι παραδόσεις προϊόντων σε χώρες εκτός Ελλάδας πραγματοποιούνται μέσω του ΕΛΤΑ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ (https://www.elta-courier.gr/portaporta). Ο χρόνος παράδοσης προϊόντων εκτός Ελλάδας είναι 5-15 εργάσιμες ημέρες. Τα έξοδα αποστολής ποικίλουν και καθορίζονται κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εντός Ελλάδας και ΜΟΝΟ υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Στην περίπτωση αντικαταβολής ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με επιπλέον χρεώσεις.

Brands
Awards
Awards

Επικοινωνία

  • Eθνάρχου Μακαρίου 70
  • 163 41, Ηλιούπολη
  • Τηλ: 210 9961300
  • Email: info@loutrina.gr

Ακολουθήστε μας:

Newsletter

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX