Από το 2011, η εισαγωγική εταιρεία ΒIOIN LTD με ακρογωνιαίο λίθο της τον επαγγελματισμό, την επιλογή βραβευμένων προϊόντων και ισχυρών brand names, δραστηριοποιείται στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής. Προσβλέποντας σε έναν υγιή και αρμονικό τρόπο ζωής λειτουργεί ως εισαγωγέας των βραβευμένων προϊόντων της Neocell USA για την υγεία, την ευεξία, την αντιγήρανση και την ομορφιά.

Το 2016 η εταιρεία μας πραγματοποίησε ένα νέο άνοιγμα στην αγορά των βρεφικών και παιδικών ειδών, δημιουργώντας ένα νέο τμήμα με τον διακριτικό τίτλο Loutrina, το οποίο εξειδικεύεται στα έξυπνα, βραβευμένα, εκπαιδευτικά gadjet, παιχνίδια και αξεσουάρ.

Το τμήμα των βρεφικών αλλά και των παιδικών προϊόντων έχει ως βασικό του στόχο να καταστήσει την ζωή των μωρών, των παιδιών αλλά και των γονιών τους πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική. Με εκπαιδευτική και ταυτόχρονα παιχνιδιάρική διάθεση τα βρεφικά και παιδικά προϊόντα της Zazu Κids καθώς και της First Bike θέτουν νέους ορίζοντες αναφορικά με την ποιότητα, την ασφάλεια και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην κατηγορία των εν λόγω προϊόντων. Τα γραφεία μας είναι σχεδιασμένα με ένα ιδιαίτερο design και στεγάζονται σε ένα σύγχρονο, ιδιόκτητο κτίριο. Θα μας βρείτε στην Eθνάρχου Μακαρίου 70 Ηλιούπολη, Αθήνα Τ.Κ. 163 41

Επικοινωνία

  • Eθνάρχου Μακαρίου 70
  • 163 41, Ηλιούπολη
  • Τηλ: 210 9961300
  • Email: info@loutrina.gr

Ακολουθήστε μας:

Newsletter

COM_VIRTUEMART_CART_OVERVIEWX