Παιδί | 25 λόγοι για να επιλέξετε ένα ποδήλατο ισορροπίας της FirstBike!
Κοινοποίηση:
FirstBIKE είναι το πιο εξελιγμένο, ελαφρύ 3kg, ασφαλές ποδήλατο ισορροπίας για νήπια από 18 μηνών έως 5,5 ετών

Είναι η ώρα που το μικρό σας αποζητά λίγη δράση στη φύση ή στο πάρκο; Αναρωτιέστε εάν χρειάζεται βοηθητικές ρόδες ή όχι και αναζητάτε ακόμα ένα ποδήλατο που η τιμή του θα εγγυάται ότι είναι απόλυτα ασφαλές για το παιδί και ότι δεν θα φθαρεί με το χρόνο;

Τα ποδήλατα ισορροπίας της First BIKE,

υπόσχονται να βοηθήσουν το μικρό σας να μάθει πολύ γρήγορα πώς να ισορροπεί πάνω στο ποδήλατο του χωρίς την χρήση βοηθητικών ροδών. Λόγω της απουσίας των πεταλιών από το σώμα του ποδηλάτου το παιδί πατάει σταθερά στο έδαφος με αποτέλεσμα να νιώθει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Ταυτόχρονα χάρις στην ειδική τους κατασκευή από πλαστικό ενισχυμένο με υαλόνημα (Glass Fibre Technology) τα ποδήλατα ισορροπίας First BIKE, σας παρέχουν Ισόβια Εγγύηση.  

Πιο αναλυτικά όμως, για το ποδήλατο ισορροπίας της FirstBIKE:

 1. Ελαφρύ με βάρος μόνο 3 κιλά σε αντίθεση με άλλα τα της αγοράς που ζυγίζουν από 7 έως 12 κιλά. Έτσι μπορεί μετακινηθεί εύκολα παντού  (μεταφέρεται ακόμα και επάνω στο παιδικό καρότσι) κάνοντας και τη διαχείριση του ίδιου του ποδηλάτου από το παιδί να είναι εύκολη υπόθεση.
 2. Κατασκευασμένο από ειδικό πατενταρισμένο εύκαμπτο υλικό GLASS FIBRE PP Firstbike patented, και όχι από ξύλο η μέταλλο.
 3. Είναι βραβευμένο από όλους τους οργανισμούς του εξωτερικού σε Ευρώπη και Αμερική.
 4. Ασφαλές αφού δεν χρησιμοποιεί επικίνδυνα ελαστικά αφρού η πλαστικά μα τα κορυφαία σε πρόσφυση ελαστικά με σαμπρέλα και βαλβίδα αυτοκινήτου 12 ιντσών.
 5. Ασφαλές χάρις στο ειδικό ταμπούρο πίσω φρένου*, κλειστού τύπου χωρίς προεξοχές τύπου V.
 6. Aσφαλές για το παιδί χωρίς σίδερα, ξύλα, βίδες, σύρματα και άλλες αιχμηρές απολήξεις.
 7. Ανθεκτικό με την Ισόβια Εγγύηση της FirstBike αφού δεν σπάει και δεν σκουριάζει.
 8. Ρυθμιζόμενο αφού μπορείτε να προσαρμόζετε το ύψος της σέλας χωρίς την χρήση εργαλείων στη στιγμή πανεύκολα.
 9. Άνετο αφού ο σκελετός του δεν παράγει χωρίς κραδασμούς.
 10. Εκπαιδευτικό αφού προάγει τη σωστή στάση του  σώματος από ηλικία 18 μηνών έως 5 ετών.
 11. Ασφαλές αφού δεν υπάρχει άξονας στο κάτω μέρος του ποδηλάτου ή κέντρα, για να χτυπήσουν τα πόδια του παιδιού κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Επιπλέον το παιδί πατάει σταθερά στο έδαφος με αποτέλεσμα να νιώθει σιγουριά και εμπιστοσύνη στον εαυτό του.
 12. Ανθεκτικό αφού χρησιμοποιείται δίπλα στη θάλασσα, σε αμμουδιά, δίπλα σε ρυάκια, σε λάσπες, σε χιόνια, σε χώμα, σε βουνό χωρίς να υπάρχει κίνδυνος διάβρωσης.
 13. Εύκολο στη χρήση αφού δεν προκαλεί ζημιές, με αποτέλεσμα να μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς πρόβλημα ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους.
 14. Μεταβαλλόμενο καθώς με το έξτρα κιτ χαμηλώματος για μικροσκοπικά νήπια μπορείτε να το ρυθμίσετε στο ύψος του παιδιού.
 15. Εύκολο στο πλύσιμο, αρκεί ένα πέρασμα με βρεγμένο πανί η στη μπανιέρα με το λάστιχο για να καθαρίσει.
 16. Ασφαλές αφού η στροφή του τιμονιού είναι περιορισμένη για αποφυγή τραυματισμών και επικίνδυνων καταστάσεων που μπορεί να προκληθούν από μια πλήρη περιστροφή του τιμονιού.
 17. Άνετο για τα μικρά χεράκια αφού διαθέτει απαλά χερούλια (μανέτες) ασφαλείας.
 18. Διαθέτει αντιολισθητική Σέλα “ιππασίας” με ρύθμιση ύψους χωρίς εργαλεία.
 19. Έχει σφραγισμένα κέντρα τροχών.
 20. Διατίθενται και σε ειδικές χρωματικές εκδόσεις Limited με αυτοκόλλητα ’’τύπου ανθρακονήματα’’ racing, με μεταλλική πλακέτα τιμονιού & τα διάσημα ελαστικά ποδηλασίας Shwable Big Apple.
 21. Διατίθενται και με ειδικά ski set για χρήση αποκλειστικά σε χιονισμένες διαδρομές η χιονοδρομικά κέντρα, μετατρέποντας το σε ποδήλατο σκι εκμάθησης ισορροπίας.
 22. Παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο.
 23. Καλύπτει ένα μεγάλο ηλικιακό εύρος από 18 μηνών έως 5,5 ετών περίπου και ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού για τουλάχιστον 3 ολόκληρα χρόνια.
 24. Είναι το μοναδικό ποδήλατο που διατηρεί υψηλή τιμή μεταπώλησης.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε το πρώτο ποδήλατο για το μικρό σας επιλέξτε να γνωρίσετε πρώτα από κοντά τα παιδικά ποδήλατα ισορροπίας της Firstbike, τα ασφαλέστερα και value for money ποδήλατα ισορροπίας στον κόσμο.

Παιδί | 25 λόγοι για να επιλέξετε ένα ποδήλατο ισορροπίας της FirstBike

X